Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Jafre

Dijous, 25 abril 2019

Girona

17.00. Col·legi de Mediadors d'Assegurances. Conferència Crèdit i caució: tanquem el cercle de l'assegurament total de l'empresa.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Classe magistral Jo no sóc una persona, sóc dinamita (Nietzsche), a càrrec del professor Josep-Maria Terricabras, de la UdG. Dins el cicle Filosofia a l'abast.

18.30. Institut d'Estudis Nahmànides. Conferència La fascinació per Israel en la política catalana del segle XX, a càrrec de Ferran Sáez Mateu. Dins el cicle Catalunya i el judaisme.

19.00. Auditori Josep Irla. Conferència Roboètica, a càrrec de la Dra. Carme Torras, llicenciada en matemàtiques, doctora en informàtica, professora d'investigació a l'Institut de Robòtica i escriptora. Dins el cicle Dijous culturals Càtedra Dr. Bofill.

19.30. Casa de Cultura. Xerrada sobre Elfriede Jelinek. La pianista, a càrrec de Jordi Galves. Dins el cicle Les Set Magnífiques.

20.00. Aula B de la Casa de Cultura. Conferència Un somriure innombrable? Josep Pla, des de l'antropologia marítima, a càrrec d'Eliseu Carbonell, professor de la Facultat d'Educació de l'UdG.

Torroella de Montgrí

20.00. Aules del Museu de la Mediterrània. Xerrada el meu fill/la meva filla s'agrada? Prevenim l'anorèxia i la bulímia des de casa, a càrrec d'Alba García, psicòloga de l'Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia.

Figueres

19.30. Teatre Museu Dalí. Conferència sobre l'exposició Dalí atómico, a càrrec de Carme Ruiz.

20.15. La Cate. Conferència Lucky imaging, una tècnica fotogràfica per minimitzar la turbulència atmosfèrica, a càrrec de Juan Carlos Casado.

Roses

20.15. Sala d'exposicions Ca l'Anita. Xerrada Geometria sagrada, a càrrec d'Ernest Ruiz. Dins el Cicle de Dins, Cultura i espiritualitat.

Lloret de Mar

19.00. Sala polivalent de la biblioteca municipal. Sessió d'apreciació musical, Pautes per gaudir més d'un concert, a càrrec del professor Sergio Fidemraizer.

Blanes

15.15. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca comarcal. Xerrada-taller Laboratori de nutrició: la importància de la proteïna (animal-vegetal), a càrrec de Isolda Vila, nutricionista sensorial.

Divendres, 26 abril 2019

Girona

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Xerrada Pintar en el segle XXI. Figuració del context global, a càrrec d'Eudald Camps, crític d'art.

Torroella de Montgrí

20.00. Auditori del Museu de la Mediterrània. Conferència Per la teva salut, corre i troba't, a càrrec de Jenny Moix, psicòloga i professora de UAB, amb el suport de l'Associació Run Woman Run.

Banyoles

19.00. Ateneu Obert de la Dona. Xerrada L'origen emocional de la malaltia, a càrrec d'Antonio Mondéjar Platero.

19.30. Sala d'actes del Museu Darder. Conferència Gabriel Ferrater, a càrrec de Josep Navarro. Dins el cicle Art i lletres al segle XX.

Cassà de la Selva

20.00. La Sala del Centre Recreatiu. Xerrada amb Beatriz Talegon.

Figueres

20.00. Seu provisional del Casino Menestral. Recordem Maria Àngels Anglada en el vintè aniversari del seu traspàs. Compromés de poeta. M. Àngels Anglada en el seus articles i entrevistes. Onze dones de La Funcional Teatre amb veu de l'escriptora.

19.30. Cercle Sport. Conferència Dolor i felicitat. Jo decideixo què fer amb el meu dolor, a càrrec del Doctor en Psicologia José Luis Bimbela.

Palamós

19.00. Restaurant Can Blau. Peixos desconeguts, tresors saborosos. Dins el cicle Converses de Taverna Memòria Viva.