Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Malgrat de Mar

Dimecres, 29 gener 2020

Santa Coloma de Farners

18.00. Biblioteca Joan Vinyoli. Xerrada Carme Vinyoli Pladevall (1919-2014) infermera, a càrrec de Núria Fàbregas Gironès, infermera. Dins el cicle Temps de dona.

Sant Hilari Sacalm

17.00. Casa de Cultura. Xerrada Què és el servei de teleassistència?, a càrrec de Tunstall Televida. Dins el cicle Més família.

Girona

18.00. CaixaForum. Xerrada debat La Tria, amb una experta en orientació acadèmica i professional d'Educaweb.

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Xerrada Dolors menstruals, parlem d'endometriosi i com es diagnostica, a càrrec de la Dra. Mariona Rius.

19.00. Centre cívic del Barri Vell. Xerrada La rebel·lió popular del poble Xilè. Intervindran: Josep Lluís del Alcázar, lluita internacionalista i UIT-CI - Present a les jornades de mobilització de desembre a Xile; Oso Rainer Río Pueblas, intervenció des de Xile - Moviment Socialista dels Treballadors i Treballadores.

Palamós

19.00. Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Xerrada Gestiona les teves emocions. Aconsegueix els teus objectius, a càrrec de Mario Pla, psicòleg.

Dijous, 30 gener 2020

Vilablareix

19.30. Can Ribotic. Parlem-ne: Criança positiva - L'adolescència una època meravellosa.

Girona

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Master class divulgativa de contingut filosòfic Ètica: reptes nous i de sempre, a càrrec de Joan Manuel del Pozo, UdG.

19.00. Museu del Cinema. Conferència Francesc Dalmau i l'art de les il·lusions òptiques, a càrrec de Cèlia Cuenca, doctora en història de l'art i comissària de l'exposició.

19.00. Hotel d'Entitats de Girona. Xerrada Arbres, poesia i pau, a càrrec de M. Rosa Font i Lluís Lucero. I recital de poesia dels poemes escrits per aquest dia: M.  Rosa Cullell, Xavier Diez, Josefina Espinosa, Rosa Font, Carme Garriga, Joan Gratacós, Carme Jordi, Lluís Lucero, Carme Muñoz, Rosa M. Noguer, Isabel Oliva i Consol Vidal.

Palamós

19.00. Punt Jove. Teatre Forum A.K.A., amb Albert Salazar.

Celrà

18.30. Sala polivalent 1r pis Teatre l'Ateneu. Xerrada Trastorns alimentaris més enllà de l'alimentació, a càrrec de Pau Chapur, psicòleg.

Divendres, 31 gener 2020

Lloret de Mar

20.00. Club Marina Casinet (Casino de Lloret). Conferència Una gran pèrdua 1939, a càrrec de Salomó Marquès i Sureda.

Girona

20.00. Centre cívic Ter. Xerrada Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito, a càrrec de Jaume Funes.

Pals

20.00. Auditori de Ca la Pruna. Conferència La cacera de bruixes a Catalunya (1614-1622), a càrrec d'Agustí Alcoberro, professor d'Història Moderna a la Universitat de Barcelona.

Dissabte, 01 febrer 2020

Girona

19.00. Centre cívic Pla de Palau. Xerrada La lluna. Històries del nostre satèl·lit amb observació.

Sant Julià de Ramis

12.00. Sala de plens de l'Ajuntament. Conferència Sobre els fets de l'Ú d'octubre, a càrrec de Pau Molina, estudiant.

Dilluns, 03 febrer 2020

Girona

19.00. Auditori de la Mercè. Conferència "La Pietat" de Michelangelo o l'experiència humana de la mort (injusta), a càrrec de Xavier Antich, filòsof, escriptor i professor d'estética a la UdG. Dins el cicle Art i filosofia. Mirar amb la paraula.

19.00. CaixaForum Girona. Xerrada La Missa del Rèquiem de Mozart: comiat incomplet, a càrrec d'Eva Sandoval, musicòloga.

Dimarts, 04 febrer 2020

Girona

18.30. CaixaForum. Conferència Hannah Höch: el fotomuntatge dadaista, a càrrec de Mercedes Valdivieso, catedràtica d'Història de l'Art de la Universitat de Lleida.