Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Santa Susanna

Divendres, 26 abril 2019

Tossa de Mar

19.00. Biblioteca. Conferència 10 contes que ens afecten com un desastre, a càrrec de Margarida Casacuberta, professora de literatura catalana de la UdG.

Cassà de la Selva

20.00. La Sala del Centre Recreatiu. Xerrada amb Beatriz Talegon.

Sant Feliu de Guíxols

18.30. Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Conferència Instal·lacions d'aprofitament de biomassa, a càrrec de Laia Sarquella, de la Divisió de Gestió Energètica de l'Institut Català de l'Energia.

Girona

19.00. Aula A de la Casa de Cultura. Xerrada Pintar en el segle XXI. Figuració del context global, a càrrec d'Eudald Camps, crític d'art.

Palamós

19.00. Restaurant Can Blau. Peixos desconeguts, tresors saborosos. Dins el cicle Converses de Taverna Memòria Viva.

Dissabte, 27 abril 2019

Cassà de la Selva

11.30. Can Quirze. Xerrada Hostals i cuines de Cassà, la memòria dels sentits, a càrrec de Pep Vila i Medinyà, filòleg. Dins el cicle de conferències En l'espai llegim el temps. Arquitectures molt viscudes al Cassà del segle XX.

Quart

11.30. Local Social. El projecte escanyagats, xerrada sobre el projecte de conservació de l'espinós. I a partir de les 13.00, mostreig al riu i el pícnic.

Santa Cristina d'Aro

20.00. Sala d'exposicions de La Caixa. Conferènica-col·loqui La màgia de la ciència ficció, a càrrec del Dr. Manuel Moreno, divulgador científic i professor de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Girona

19.00. Centre cívic Pla de Palau. Xerrada El telescopi, una màquina del temps meravellosa, a càrrec d'Albert Sánchez, astrònom.

Dilluns, 29 abril 2019

Vilablareix

17.00. Centre Can Ribotic. Xerrada Últimes voluntats i testament vital, a càrrec de Francesc Rillo, assessor de la Fundació Mémora.

Dimarts, 30 abril 2019

Girona

17.30. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència L'agricultura a la ciutat, una proposta per una vida sana, amb Josep Maria Vallès, enginyer agrònom.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Conferència Tolstoi i Dostoievski, més enllà del realisme, a càrrec de Lluís Quintana i Tomàs Meinhardt. Dins el cicle Grans converses a l'Auditori.

18.00. Centre cívic Palau. Xerrada informativa Codi europeu contra el càncer, a càrrec de Montse Salvachúa, psicooncòloga de prevenció de l'Associació Dones d'Arreu del Món de Girona.

18.30. Auditori de la Biblioteca Carles Rahola. Conferència Les pedreres de Pedret a la darreria del segle XIV, a càrrec d'Eduard Canal. Dins el cicle La pedra de Girona.

19:00. Aula B de la Casa de Cultura. Xerrada Pensament amerindi: comunicació xamànica, pràctiques rituals i construcció del cos en les cultures indígenes de l'Amazònia.

19.00. Casa de Cultura. Pensament amerindi: comunicació xamànica, pràctiques rituals i construcció del cos en les cultures indígenes de l'Amazònia, amb Joana Higuita i Enric Cassú. Dins el cicle Mirades amazòniques del segle XXI.

Palamós

19.30. Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Taller-xerrada estacional Com gaudir la primavera, a càrrec de Laia Hernández Roig.