Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Santa Susanna

Dijous, 23 maig 2019

Blanes

15.15. Sala Roberto Bolaño. Xerrada taller Laboratori de nutrició: com fer que els nens mengin més fruita i verdura, amb Isolda Vila, nutricionista sensorial.

Vidreres

19.00. Can Xiberta. Xerrada Vols deixar de fumar i no saps com? Vine i t`ho expliquem!, a càrrec de Montse Vidal, infermera referent del programa Tabac, de l'ABS Sils.

Girona

16.30. Hotel Ultònia. Xerrada Assegurances de salut: allò que hem de saber, allò que no ens expliquen.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Conferència introductòria sobre l'òpera Tosca, a càrrec de Pol Avinyó.

19.00. CaixaForum Girona. Trobades amb... Joan Pons (El Petit de Cal Eril), músic i productor.

19.00. Arxiu Municipal de Girona. Conferència La formació d'una classe dirigent. Els Carles en la societat gironina, a càrrec de Mònica Bosch, del Centre de Recerca d'Història Rural, de la UdG. Dins el cicle Elits "Burgesies" i classes mitjanes a la Girona Contemporània.

19.00. Espai d'Art Unaúnica. Conferència El Dol. Evitem que el dol sigui una emoció tabú, a càrrec de Cristina Simon i Mencion, autora del llibre La bossa dels cors.

19.00. Museu del Cinema. Mar Bosch comenta Big Fish, en cinc seqüències.

19.30. Casa de Cultura. Conferència La nova visió de la Via Làctia amb la missió espacial Gaia, a càrrec de Carme Jordi. Dins el cicle Últimes Fronteres. La ciència al segle XXI.

20.15. Biblioteca Ernest Lluch. Xerrada La ruta del Ter: seguint un riu, a peu; de cap a cap, a càrrec d'Enric Soler.

Palafrugell

18.00. Biblioteca. Càpsula de psicologia: L'optimisme intel·ligent, com veure la vida amb els millors colors, a càrrec de Pau López, psicòleg.

Divendres, 24 maig 2019

Girona

17.00. Llibreria Ulyssus. Xerrada sobre Japó, conduïda per Quim Iglésies. Dins el cicle Trobades de viatgers.

19.00. Casa de Cultura. Conferència Què som i el sentit d'allò que produïm?. L'ésser humà i la cultura de la llum de la psicoanàlisi, a càrrec de Jordi Fernández, psicoanalista, i e Dr. Josep Miquel Pueyo, psicoanalista.

21.00. Local Social de Vista Alegre-Carme. Xerrada De robots a persones, el camí del despertar, a càrrec de Josep M. Llauger.

Palamós

19.30. Can Pere Tià. Xerrada i sortida nocturna sobre Els amfibis.

Sarrià de Ter

11.00 a 14.00. Ateneu Cooperatiu. Xerrada-taller I si fem que la contractactió pública responsable sigui una realitat?, a càrrec d'Amanda Ortega i Itziar Müller, de la Cooperativa Opcions.

Dissabte, 25 maig 2019

Santa Cristina d'Aro

20.00. Sala d'exposicions de la Caixa. Xerrada-col·loqui La màgia dels objectes geomètrics, a càrrec de Josep Rey, membre del Museu de la Matemàtica de Catalunya, i Josep Tarrés, enginyer industrial.

Salt

12.00. Mercat. Xerrada Les herbes remeieres del nostre entorn, a càrrec de Fina Caparrós i Joan Puig.

Dimarts, 28 maig 2019

Girona

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Conferència La pedra de Girona a la Mediterrània, a càrrec de Joan Domenge. Dins el cicle La pedra de Girona.

19.00. Casa de Cultura. Conferència Ayahuasca entre dos mons, a càrrec de Joana Higuita, politòloga, i Enric Cassú, filòsof i antropòleg. Dins el cicle Mirades amazòniques del segle XXI.