Conferències

Cerca

Del
al

Prop d'Ultramort

Dijous, 22 abril 2021

Girona

19.00. CaixaForum. Conferència Parlem sobre matemàtiques i salut, a càrrec de Clara Grima, professora titular de Matemàtica Aplicada a la Universitat de Sevilla. Dins el cicle Paraules de Ciència.

19.30. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Aproximació a l'òpera "Tannhäuser" de Wagner, a càrrec de Pol Avinyó, divulgador musical.

Roses

20.00. Hall del Teatre municipal. Xerrada Conèixer les plantes remeieres del nostre entorn per viure millor, a càrrec d'Àngels Casadevall.

Olot

17.30. Sala El Torín. Xerrada Què va passar al Triai?, a càrrec d'Antoni Mayans i Plujà, historiador i director de l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Dissabte, 24 abril 2021

Torroella de Montgrí

10.30. Casa Galibern - Fundació Mascort. Xerrada Els ocells a la nostra cultura, a càrrec de Pere Alzina, consultor i comunicador ambiental.

19.00. Teatre Espai Ter. Xerrada sobre la presència i referència de la natura en la música, amb Amandine Beyer, Joan Vives, Jordi Sargatal i Pere Alsina.

Sant Hilari Sacalm

18.30. Sala Noble. Xerrada I tu com ho veus? educació amb perspectiva de gènere, a càrrec de La Nut.

Dimecres, 28 abril 2021

Girona

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Les dones i les qüestions de gènere, a càrrec del sociòleg Massoud Sharifi. Dins el cicle Entendre l'Orient Mitjà avui: conflictes i reptes.