Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Vilalba Sasserra

Dijous, 01 octubre 2020

Viladrau

19.30. Espai Montseny. Conferència L'horitzó nacional de Catalunya. Una invitació a la confiança, a càrrec de Salvador Cardús, professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Cal inscripció prèvia a l'Ajuntament.

Girona

19.30. Casa de Cultura. Conferència Nous temps, nou clima, a càrrec de Josep Calbó, doctor en ciències i professor titular de la Universitat de Girona. Dins el 21è cicle de conferències Contemporània, Quatre visions de futur.

Divendres, 02 octubre 2020

Girona

19.00. Casa Masó. Conferència "L'oreig entre les canyes" de Josep Carner i "Selvatana amor" de Guerau de Liost, a càrrec d'Enric Bou, de la Università Ca'Foscari de Venècia. Commemoració del centenari de la Casa Masó.

Dimarts, 06 octubre 2020

Girona

19.00. CaixaForum. Conferència L'amor és només numà? Dels gens a les cultures, a càrrec d'Ana Fidalgo, primatòloga i professora de la UAM, i Javier Moscoso, professor d'Investigació d'Història i Filosofia de la Ciència al CSIC. Dins el cicle La lògica de l'amor.

Dimecres, 07 octubre 2020

Girona

19.30. Casa de Cultura. Conferència Titans de les dades i nova normalitat, a càrrec de Paloma Llaneza, advocada experta en ciberseguretat. Dins el cicle Un espia a la butxaca. Ètica, democràcia i noves tecnologies.