Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

Con los brazos abiertos

«Con los brazos abiertos»

2017. França-Bèlgica. 92'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Philippe de Chauveron.
Intèrprets: Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein, Cyril Lecomte, Nanou Garcia.
Argument: Jean-Etienne Fougerole és un escriptor i humanista casat amb una hereva rica. En el seu nou llibre, Braços oberts, l'escriptor convida els més necessitats a ser benvinguts per cada membre de la societat. En un debat televisiu, el Fougerole accepta el repte de convidar a casa seva qui ho necessiti i aquella mateixa tarda sona el timbre de la porta.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El autor

«El autor»

2017. Espanya. 114'.
Gènere: Suspens
Direcció: Manuel Martín Cuenca.
Intèrprets: Javier Gutiérrez, María León, Antonio de la Torre, Adriana Paz, Tenoch Huerta.
Argument: L'Álvaro vol ser escriptor, però tot el que escriu és fals, pretensiós, insípid. Treballa com a escrivent en una notaria de Sevilla i la seva vida és grisa, acolorida només pels seus somnis. La seva dona, l'Amanda, és tot el contrari. Sempre ha tingut els peus a terra i mai ha somiat ser escriptora. No obstant això, és ella la que es posa a escriure i li surt un best-seller. Ironies de la vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El vientre de Europa

«El vientre de Europa»

2017. Espanya. 92'.
Gènere: Drama
Direcció: Juan Pinzás.
Intèrprets: Elke Krüger, Juan Pinzás, María Villar, Katherine Sorel.
Argument: El Julián comença un inquietant viatge des del ventre de la mare al d'Europa sense trencar el cordó umbilical. En la seva recerca, el Julián es perd entre el nen que va ser i l'home que és ara, l'amor de la seva mare i el cosmos femení de la dona que estima. Tot això mentre passeja entre Berlín i Madrid.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Hacia la luz

«Hacia la luz»

2017. Japó-França. 101'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Naomi Kawase.
Intèrprets: Ayame Misaki, Masatoshi Nagase, Tatsuya Fuji, Kazuko Shirakawa, Misuzu Kanno.
Argument: La Misako és una apassionada guionista de pel·lícules per a invidents. En una projecció cinematogràfica coneix el Masaya, un fotògraf més gran que ella que està perdent la seva vista lentament. La Misako aviat descobreix les fotografies del Masaya, que la transporten a alguns records del seu passat. Junts aprenen a veure de manera resplendent el món que abans era invisible per a ells.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Jupiter's Moon

«Jupiter's Moon»

2017. Hongria-Alemanya. 128'.
Gènere: Drama
Direcció: Kornél Mundruczó.
Intèrprets: Zsombor Jéger, Merab Ninindze, György Cserhalmi, Mónika Balsai, Farid Larbi.
Argument: En intentar creuar il·legalment la frontera, el jove emigrant Aryan és disparat, i la ferida li atorga el poder de levitar. Amb l'ajut del doctor Stern, aconsegueix escapar-se d'un camp de refugiats. Fascinat pels superpoders de l'Aryan, l'Stern veu l'oportunitat d'explotar el miracle.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
L'Illa dels Monstres

«L'Illa dels Monstres»

2017. Mèxic. 80'.
Gènere: Animació
Direcció: Leopoldo Aguilar.
Argument: Quan el jove Lucas descobreix que no és humà, la notícia l'horroritza. A més, la seva primera transformació en monstre succeeix davant dels nens més populars del col·legi. Després de culpar injustificadament el seu pare de mantenir la seva identitat en secret, el Lucas fuig de casa enfadat i avergonyit.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Liga de la Justicia

«Liga de la Justicia»

2017. EUA. 119'.
Gènere: Acció
Direcció: Zack Snyder.
Intèrprets: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Henry Cavill, Ciarán Hinds, J.K. Simmons, Jeremy Irons, Amy Adams.
Argument: Amb una fe renovada en la humanitat i inspirat per l'acte desinteressat de Superman, Bruce Wayne decideix enfrontar-se a un temible enemic, amb l'ajuda d'una nova aliada, Diana Prince. Junts, Batman i Wonder Woman formen un equip de metahumans amb l'objectiu de lluitar contra aquesta amenaça per a la supervivència del planeta.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]

«Medidas extremas»

2016. Islàndia. 103'.
Gènere: Drama
Direcció: Baltasar Kormákur.
Intèrprets: Hera Hilmar, Baltasar Kormákur, Ingvar Eggert Sigurðsson.
Argument: L'Anna és una jove immersa en un món de crims i drogoaddicció, encara que el seu pare s'esforça perquè pugui sortir-ne. No obstant això, descobreix aviat que el perill pot aparèixer als llocs més inesperats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Una razón para vivir

«Una razón para vivir»

2017. Regne Unit. 117'.
Gènere: Drama
Direcció: Andy Serkis.
Intèrprets: Andrew Garfield, Claire Foy, Diana Rigg, Ed Speleers, Tom Hollander.
Argument: L'aventurer i carismàtic Robin Cavendish, a la flor de la vida, agafa la pòlio i aquesta li provoca una paràlisi. Contra tota recomanació mèdica, la seva dona, la Diana, el treu de l'hospital. La seva persistència, enginy i determinació li van permetre sobreposar-se a la malaltia.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]