Cultura

Aposta per l'anglès

El 10 de novembre Catalonia Today engega una nova etapa amb El Punt Avui i El Punt Avui Televisió

L'anglès serà present cada
dia tant al diari
El Punt Avui
com a la televisió i al web

La revista catalana en anglès Catalonia Today, que va arribar al seu desè aniversari el mes de juny passat, enceta una nova etapa en la qual incrementarà de manera notable la seva aportació al conjunt de productes del grup El Punt Avui.

A part de la revista publicada mensualment i les quatre pàgines setmanals publicades a la revista Presència els diumenges, el projecte creix amb tres noves propostes diferents. Les novetats fan referència a projectes centrats a l'entorn de l'anglès, la llengua franca internacional, i que seran presents cada dia tant al diari El Punt Avui com una hora diària
a la televisió i el web.

D'aquesta manera, i en una experiència pionera a la premsa catalana, la capçalera El Punt Avui inclourà cada dia dues pàgines en llengua anglesa que resumiran en l'idioma més internacional l'actualitat del país.

La col·laboració s'estén també a El Punt Avui Televisió, que oferirà també de manera diària una hora
de programes en anglès: L'hora d'anglès (English hour) s'adreçarà a un ampli espectre de teleespectadors cada dia, en una franja horària que va de les 6 a 7 de la tarda.

En aquesta nova etapa, que s'explica a bastament en les pàgines següents, hi coincideixen dos factors que la justifiquen.

El primer, donar resposta a la demanda creixent que s'està produint a casa nostra en relació amb la tercera llengua.

El segon, aportar el coneixement, l'experiència i els continguts d'El Punt Avui com a resposta a la demanda, també creixent, d'informacions i reportatges del que està passant a Catalunya.

En aquest sentit, la marca Catalonia Today és la millor aliada en aquesta estratègia, atès que ja acumula més d'una dècada com a referència informativa reconeguda.

L'aposta per continguts en anglès representa un salt qualitatiu que connecta, també, amb les noves generacions de lectors i teleespectadors. És una manera de contribuir a satisfer la seva necessitat informativa i fer-ho alhora reforçant el coneixement i l'ús d'una tercera llengua. L'estratègia de la tercera llengua, àmpliament compartida des de molts sectors, és una aposta de futur del conjunt del país.

Des d'aquestes pàgines i des de les ones de televisió, El Punt Avui vol contribuir a reforçar aquesta aposta i proporcionar als seus lectors i teleespectadors més i millors oportunitats en el coneixement de la llengua franca internacional. Tot això es completa, tal com ja s'informa en aquestes mateixes pàgines, amb una renovada edició a internet.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Quan escampi la dictadura

barcelona

Intimitats públiques, al festival Panoràmic

barcelona
Crítica
òpera

Desencantament distòpic

Els cines Albéniz de Girona tanquen fins al 31 de gener

Girona
Nous projectes per a La Capella

Nous projectes per a La Capella

barcelona

Obra recent de Joan Mateu a Art en Brut

Banyoles
Crònica
Escena Poblenou

Embastar la vida i l’art

Barcelona
Patrimoni documental

Biblioteca d’arrel tradicional

cassà de la selva

Més de 44.000 persones assisteixen presencialment Open House BCN

Barcelona