La Borsa
Més valors
Economia

Sabadell Renting dispara la contractació de vehicles ECO

Sabadell Renting acabarà 2019 amb un rècord de contractacions de vehicles ECO, un compromís del banc per contribuir a reduir les emissions de CO2 a l’atmósfera

Es tracta de la dada més elevada en un sol exercici i que, a falta de tancar desembre, podria arribar al miler d’unitats contractades

Fins al 30 de novembre, l’entitat ja havia posat en circulació 919 automòbils híbrids o elèctrics, un 65% més que el volum registrat en tot 2018

  • VÍDEO: .

El compromís de Banc Sabadell per reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera també es constata en el negoci del rènting de mobilitat. El passat any l’entitat va signar unes 8.800 operacions, de les quals 557, un 6,3% del total, van correspondre a automòbils considerats ecològics, el denominats elèctrics o híbrids. Si aleshores la xifra representava un punt d’inflexió, el present exercici suposa una fita en vendes.

Fins al 30 de novembre, el banc gairebé ja ha assolit la xifra registrada durant tot el 2018, amb 8.785 rèntings, però en aquesta ocasió 919 pertanyen a vehicles ECO, el que representa un 10,4% del conjunt d’operacions.

La importància d’aquesta dada no rau simplement en el fet d’haver superat amb escreix els registres del passat any, sinó que fins i tot se situa molt per sobre del total de rèntings ecològics firmats en el període 2014-2018 que ascendeix a 763 cotxes.

“Estem en un moment en què la conscienciació per preservar el medi ambient té cada cop un pes més rellevant en les decisions d’escollir un vehicle i des de Banc Sabadell estem donant respostes a aquesta nova realitat”, assenyala Xavier León, director de Rènting i Lísing de Banc Sabadell, que és la unitat de negoci de lloguer de vehicles de l’entitat.

Abandonar els combustibles fòssils

El transport és el sector que més emissions de diòxid de carboni genera a España, un 27% del total. A la Cimera del Clima, que està tenint lloc aquests dies a Madrid, s’ha enviat un missatge taxant al respecte: “Cal abandonar l’aposta en producció de vehicles que cremen combustible fòssil”.

Per tot plegat, el banc està accelerant la seva aposta per la sostenibilitat en aquest terreny. Actualment, circulen prop de 200 vehicles de Sabadell Renting que no emeten cap tipus d’emissió. “Encara hi ha molt camí per recórrer, però el més important és que ja estem fent camí, posicionant-nos com un referent en termes ecològics i de sostenibilitat”, argumenta Xavi León.

L’entitat està preparant una campanya de conscienciació a Madrid i Barcelona per incentivar la contractació de vehicles ecològics i fomentar així el transport sostenible.

La manera de tenir un cotxe nou sempre

“El renting és una manera de tenir un cotxe nou sempre”, assegura León, que afegeix: “però més enllà de la novetat, el que és més interessant sobre aquest model és poder disposar d’un vehicle que sigui sostenible”. El rènting a l’Estat espanyol està passant una època daurada. Així ho indiquen les xifres: al primer semestre de l’any s’han superat els 600.000 cotxes en aquesta opció d’accés. D’aquests, gairebé la meitat són contractats per grans empreses, la resta per part de pimes i particulars autònoms.

Un dels problemes del parc d’automòbils a l’Estat espanyol és que està molt envellit. El renting s’ha convertir en una opció viable per rejovenir aquest parc i, per tant, lluitar contra la contaminació amb vehicles més nous però també amb menys emissions.

Mentre consolida la dinàmica de creixement de negoci, Sabadell Renting és present tant les oficines que el banc té arreu de l’Estat espanyol com a diferents concessionaris, gràcies a acords estratègics de col·laboració. A més a més, compten amb un centre de venda de vehicles d’ocasió a Barcelona on els clients poden rebre atenció personalitzada.

10,4%
Del total dels contracte fins a 30 de novembre eren vehicles ECO, xifra superior a la de l’any passat
27%
D’emissions de diòxid de carboni que es generen a l’Estat espanyol provenen del transport
6,3%
De les operacions de rènting el 2018 pel banc van ser de vehicles elèctrics ECO (híbrids i elèctrics)
200
Vehicles de Sabadell Renting circulen actualment a Catalunya i no emeten cap emissió


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La poca venda en rebaixes amenaça amb tancaments

GIRONA

L’activitat als aeroports cau fins a nivells de fa 25 anys

Barcelona
Manifest per l’ocupació  de qualitat  al Penedès

Manifest per l’ocupació de qualitat al Penedès

vilanova i la geltrú
opinió

Catalunya i la nova economia de l’espai

Vicepresidenta de la Cambra de Barcelona
S’amplia la bretxa salarial entre directius  i empleats

S’amplia la bretxa salarial entre directius i empleats

barcelona
Economia

BBVA revisa a la baixa la previsió de creixement

Economia

CaixaBank destina 44,8 milions d’euros a projectes socials

Ripollès/ Cerdanya

El sector de la distribució demana ajuts

La bretxa salarial entre directius i empleats se segueix eixamplant i supera els 5.300 euros bruts mensuals a Catalunya

Barcelona / Madrid