La Borsa
Més valors
Economia

Empreses

Gestió de pimes amb elBullifoundation

Un total de 10 empresaris gironins van participar la setmana passada en un curs de gestió de la restauració organitzat per CaixaBank i Thinknovate, un spin-off d’elBullifoundation. El curs La gestió de la PIME de la restauració, liderat per Ferran Adrià, pretén apropar la gestió i lideratge d’un negoci de la restauració a emprenedors que ja tenen un o més restaurants i vulguin transformar-lo, o bé a nous empresaris que vulguin obrir un restaurant. El curs, que engega en la primera edició, consta de cinc dies temàtics dedicats a diferents àrees de la gestió d’un restaurant.

CaixaBank i elBullifoundation van unir esforços el 2015 per desenvolupar projectes conjunts amb un principal eix: la innovació. La col·laboració de les dues companyies buscava una nova fórmula per aconseguir impulsar projectes innovadors i per a això es va crear CaixaBankLAB, un portal amb informació útil per als emprenedors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els ERTO a Catalunya freguen els 84.000 i deixen temporalment a l’atur gairebé 620.000 treballadors

Barcelona

Eina per evitar cues als supermercats

barcelona

Tot i més per salvar l’economia

barcelona

El Mercat del Lleó porta la compra a casa

GIRONA

Més d’una setantena d’alcaldes demanen a Sánchez que “rectifiqui” la retallada en polítiques actives d’ocupació

Barcelona

Catalunya registra 83.533 ERTO fins aquest diumenge

Barcelona

Sánchez insta Europa a posar en marxa una “economia de guerra” per fer front a l’impacte del coronavirus

Barcelona

Vacants “urgents” a la Selva en salut i neteja

santa coloma de farners

La CEOE i CEPYME alerten que la pròrroga de l’estat d’alarma pot fer “més profunda” la recessió econòmica

Barcelona