Opinió

Escola Jordi-Pere Cerdà, es clausura?

Frustració transitòria. La SCP hem donat tot el suport al crèdit de la bona pedagogia i educació plurilingüe. Hem defensat com a necessari, potser més que un hospital, una o més escoles transfrontereres educant la competència personal plurilingüe com s’hauria de fer arreu. Ho hem tractat amb el Departament d’Educació i ha quedat ajornat per altres prioritats. Ho hem presentat a l’Institut d’Estudis Catalans com una escola transfronterera que s’havia de patrocinar en el marc de la Catalònia, terres de llengua catalana, avui amb projecció plurilingüe. Vinculats, participant a la xarxa d’escoles de la recerca i innovació Fem l’Escola Plurilingüe. http://blogs.iec.cat/scp/

Primer. Respecte i reconeixement a vosaltres, mestres sense una retribució econòmica justa, i a mares i pares que hi heu confiat.

Segon. Valor d’una experiència d’educació plurilingüe que s’ha de generalitzar i molt particularment en la franja transfronterera que té una llengua comuna, el català, i llengües romàniques de cada Estat.

Seguirem maldant per aquesta causa unitària de tots, compromesos perquè n’heu estat pioneres.

BarcelonaIdentificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.