Opinió

‘M’explico’

Benvolguts Sr. Xevi Xirgo i M.H. Sr. President Carles Puigdemont:

Amb quin goig he comprat el seu llibre M’explico. Només n’he llegit la primera frase: “Carles, si posen el teu nom sobre la taula no diguis que no.”

Gràcies per tot el que reviuré, amb tot detall, des del 2016. Gràcies per tot l’esforç que representa haver recollit tota la informació gairebé en el mateix temps que passava. Això té un gran valor per la rigorositat de l’explicació.

Gràcies per l’esforç que representa per part de tots dos. Al president, per haver acceptat l’exili no com un allunyament del problema, sinó per la possibilitat de fer-ne ressò a Europa. Quin encert! I a vostè, senyor director, pel temps que hi ha dedicat, els viatges que ha fet, per haver conjuminat la vida laboral (com si no fos res ésser director d’un diari), familiar i social.

Bé, ara cal fer la lectura i, alhora, compartir i comentar amb les persones que tracto, ja siguin familiars o amics, les impressions que esdevindran tot llegint aquestes pàgines de la nostra estimada història catalana.

Amb molt d’afecte,

BarcelonaIdentificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.