El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Arenys de Munt

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Ennuvolat Ennuvolat Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 5151001545
Cota de neu (m) 024002200020001700
T. màxima (ºC) 171819191919
T. mínima (ºC) 71010101010
Vent 10 km/h S 10 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 10 km/h S 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges aïllades i disperses

Al llarg del matí la nuvolositat anirà augmentant progressivament d’oest a est fins a deixar el cel cobert o molt ennuvolat arreu del territori a partir del migdia. També, al llarg del matí, aquests núvols portaran algunes precipitacions febles pel terç oest. A partir del migdia la precipitació podrà arribar de manera més dispersa i aïllada en altres indrets del país, si bé serà menys probable al quadrant nord-est. Acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants a punts del terç oest i a la resta del Pirineu i Prepirineu. La cota de neu voltarà els 2.000 metres. La temperatura mínima es mantindrà semblant, mentre que la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. S’imposarà el vent fluix amb cops moderats de component sud.

La mar: Hi haurà marejol al llarg del litoral català.

Demà: Es mantindrà el dia ennuvolat arreu del territori i s’esperen precipitacions febles i disperses fins al migdia. A partir d’aleshores les precipitacions es restringiran a la meitat oest del país i a la meitat est s’obriran algunes clarianes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET