El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Argelaguer

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Clarianes Pluja i clarianes Pluja forta Pluja forta Pluja Pluja
Prob. precip. (%) 058010010010080
Cota de neu (m) 0024002400230023002300
T. màxima (ºC) 21222117182020
T. mínima (ºC) 44879109
Vent 10 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h S 10 km/h E 10 km/h SE 5 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Domini del sol

Cel serè en general. Fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a l’extrem sud i a l’interior del quadrant nord-est. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució diürna a zones de muntanya, sobretot al Pirineu i al Prepirineu. A la tarda arribaran bandes de núvols alts pel sud-oest del país i al final del dia es formaran núvols baixos a punts del litoral. La temperatura mínima baixarà lleugerament arreu, si bé el descens serà puntualment moderat a punts de l’interior; la màxima serà moderadament més alta, excepte a punts del sector central del litoral, on pujarà lleugerament.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i la costa central i marejol a la Costa Daurada.

Demà: Cel enteranyinat per núvols alts. Fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a l’extrem sud. A la tarda augmentarà la nuvolositat a la meitat oest per l’arribada de núvols mitjans. La temperatura serà semblant o lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET