El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Avià

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Plugims Clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 409020552030
Cota de neu (m) 0190016000023002400
T. màxima (ºC) 17191621202323
T. mínima (ºC) 9857889
Vent 25 km/h NO 15 km/h SE 5 km/h S 5 km/h SO 5 km/h S 10 km/h S 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Descens de les temperatures

Fins a mig matí predominarà el cel serè o poc ennuvolat en general, si bé arribaran i es formaran núvols mitjans a sotavent de les muntanyes, que es desplaçaran d’oest a est. A banda, creixeran nuvolades al quadrant nord-est i en punts del Prepirineu i el cel quedarà mig o localment molt ennuvolat. A partir de la tarda la nuvolositat minvarà. Independentment, a l’extrem nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert tot el dia. S’espera precipitació a l’extrem nord del Pirineu durant tota la jornada i més puntualment a la meitat nord. Les temperatures seran entre moderadament i notablement més baixes.

La mar: Forta maror amb àrees de maror en tota la zona marítima.

Demà: Fins a final del matí el cel estarà serè o poc ennuvolat en general. A partir d’aleshores arribaran núvols alts i mitjans pel nord del territori que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat arreu, amb nuvolositat més abundant a la meitat nord. S’espera precipitació al vessant nord del Pirineu tota la jornada i a la resta de l’extrem nord del Pirineu durant la tarda. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET