El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Baells

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 2552535050
Cota de neu (m) 0020002100000
T. màxima (ºC) 9131412141716
T. mínima (ºC) 2566577
Vent 15 km/h NO 20 km/h O 20 km/h O 10 km/h O 5 km/h O 10 km/h O 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Tarda molt ennuvolada

En general tindrem un predomini de l’ambient assolellat, amb el cel mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que circularan d’oest a est. A partir del migdia la nuvolositat es farà més compacta i abundant, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en conjunt, i molt ennuvolat o cobert al terç oest del territori, sobretot al Pirineu i el Prepirineu occidental, on s’esperarà una precipitació feble, dispersa i minsa. La cota de neu voltarà els 1.600 metres. La temperatura mínima experimentarà un descens lleuger i localment moderat, mentre que la temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta. El vent serà fluix i de direcció variable fins a l’inici del matí en general. A partir de llavors s’imposarà el vent de component oest, entre fluix i moderat amb alguns cops forts al litoral nord i el central.

La mar: Entre forta maror i maror a la Costa Brava, i entre marejol i maror a la resta.

Demà: Durant el dia creuaran bandes de núvols alts que deixaran el cel poc o puntualment mig ennuvolat. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos i mitjans al quadrant nord-occidental, i també puntualment a la resta del Pirineu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET