El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Bages de Rosselló

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Predomini del cel serè

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que a l’inici del matí hi haurà intervals de núvols alts i mitjans a l’extrem nord-est del territori, que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat. A partir del vespre arribaran núvols alts per l’oest del país. També hi haurà algun núvol baix aïllat al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava fins al migdia. No s’esperen precipitacions. La temperatura mínima estarà en descens entre lleuger i moderat, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més alta. Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts de mestral al terç sud i de tramuntana al nord i est de l’Empordà. Al litoral central bufarà vent de component nord i oest de matinada i a la nit, i fluix i de direcció variable la resta de la jornada.

La mar: De forta maror a maror a la Costa Brava i maror a la resta de la zona marítima, amb petites àrees de forta maror a la costa del Baix Camp.

Demà: A partir de mitja tarda augmentarà la nuvolositat. Tant la temperatura mínima com la màxima seran similars o lleugerament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET