El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Sol Sol Ennuvolat Clarianes Núvols alts Ennuvolat
Prob. precip. (%) 00055525
Cota de neu (m) 0000002300
T. màxima (ºC) 19182019212019
T. mínima (ºC) 1091010121311
Vent 5 km/h NO 0 km/h C 0 km/h C 15 km/h SO 10 km/h SO 0 km/h C 5 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures sense grans canvis

Cel serè en general, tot i que al llarg del dia estarà puntualment poc ennuvolat pel pas d’alguns núvols alts i prims. No s’esperen precipitacions. Les temperatures mínima i màxima seran similars o lleugerament més baixes. Hi haurà inversió tèrmica matinal i nocturna, i notable amplitud tèrmica entre el dia i la nit. La visibilitat serà bona o excel·lent, malgrat que fins a primera hora del matí es podran formar algunes boirines o algun banc de boira local a les fondalades. Vent fluix i de direcció variable en general, amb terral matinal i nocturn al litoral. Durant les hores centrals del dia predominarà el component oest a la depressió Central i el component sud al sector central del litoral i prelitoral i a l’interior del quadrant nord-est. Tramuntana fluixa o moderada a l’Empordà, amb alguns cops forts al nord del sector.

La mar: De marejol a maror a la Costa Brava, amb forta maror al cap de Creus; marejol a la costa central i de maror a marejol a la Costa Daurada.

Demà: Continuarà el cel serè o poc ennuvolat. La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà similar o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET