El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Núvols alts Clarianes
Prob. precip. (%) 03000005
Cota de neu (m) 0180000000
T. màxima (ºC) 16161516181716
T. mínima (ºC) 68889810
Vent 20 km/h SO 10 km/h O 15 km/h NO 15 km/h O 15 km/h NO 5 km/h SO 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient fred de bon matí

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims que al final del dia seran més nombrosos al terç oest. A més, a partir del migdia es formaran intervals de núvols baixos al litoral i al prelitoral, on al llarg de la tarda tendirà a quedar mig ennuvolat, localment molt ennuvolat al final del dia, quan també s’ennuvolaran alguns indrets de la Depressió Central. Independentment, fins a mig matí hi haurà estrats baixos locals en punts de la Depressió Central. Al final del dia no es descarta alguna precipitació feble i aïllada a l’extrem occidental. Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa i màxima semblant o lleugerament més alta.

La mar: De maror a forta maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: A l’inici de la matinada la nuvolositat augmentarà ràpidament per l’oest del territori i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general. Al llarg del matí la nuvolositat tornarà a minvar progressivament d’oest a est i el cel quedarà serè o poc ennuvolat. De matinada s’esperen precipitacions febles i disperses a la meitat oest i a l’inici del matí no es descarten en altres indrets del país, sobretot a l’interior. Temperatures lleugerament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET