El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Clarianes Clarianes Sol Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 00004055
Cota de neu (m) 0000160000
T. màxima (ºC) 19191820181616
T. mínima (ºC) 89111110710
Vent 15 km/h E 10 km/h SE 10 km/h SE 15 km/h S 20 km/h E 15 km/h SE 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol i ambient suau

Cel serè en general. Tot i això, durant la matinada i fins a primeres hores del matí hi haurà algunes bandes de núvols alts i mitjans, i a la tarda es formarà algun núvol d’evolució diürna a punts de muntanya. Temperatura lleugerament superior, tant la mínima com la màxima. Bufarà vent de components nord i est entre fluix i moderat, més reforçat fins al migdia i al litoral, on predominarà el gregal i el llevant.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè durant el matí, tot i que arribaran alguns núvols alts i prims pel nord-est. A partir del migdia, aquests núvols s’estendran de nord a sud i deixaran el cel poc ennuvolat en general. A banda, durant la tarda es formaran núvols mitjans a sotavent del Pirineu i el Prepirineu, i alhora es podran formar alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya. La temperatura pujarà, de manera lleugera la mínima i lleugera o puntualment moderada la màxima. Al centre del dia bufarà vent fluix de components sud i est. De matinada i a la nit serà fluix i de direcció variable, amb zones de vent en calma a l’interior i terrals al litoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET