El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Bellver de Cerdanya

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Pluja Pluja Pluja forta Pluja i clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 085100100602035
Cota de neu (m) 0260027002700250020001900
T. màxima (ºC) 20182020191819
T. mínima (ºC) 2377421
Vent 15 km/h O 10 km/h O 5 km/h S 5 km/h S 10 km/h O 0 km/h C 5 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Arriba una massa d’aire més càlid

Es manté el cel serè o poc ennuvolat amb algunes franges de núvols alts i prims, sobretot fins a mig matí. També hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud, i a punts de la Depressió Central. A partir de mitja tarda s’estendran i arribaran a altres punts de la Depressió Central i al Prepirineu. No s’esperen precipitacions. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta, sobretot al litoral i prelitoral. La màxima serà similar a la meitat sud del litoral i prelitoral i pujarà lleugerament a la resta. La visibilitat serà bona en general, i excel·lent a cotes elevades del Pirineu. Bufarà vent fluix i de direcció variable fins a mig matí. Després s’imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, però amb cops forts als dos extrems del litoral i prelitoral, a les Terres de l’Ebre i als cims del Pirineu.

La mar: De marejol a maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: De matinada hi haurà bancs d’estrats baixos al litoral, prelitoral i punts de la Depressió Central al llarg del matí aniran minvant progressivament. La temperatura mínima pujarà moderadament i la màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET