El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Benicull de Xúquer

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Pluja forta Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 100020005
Cota de neu (m) 180000000
T. màxima (ºC) 141718191716
T. mínima (ºC) 97810810
Vent 15 km/h N 0 km/h C 15 km/h O 15 km/h O 0 km/h C 25 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Progressiu predomini del sol

Fins a mig matí el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat a la meitat sud, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar poc ennuvolat a la tarda. Al final del dia arribaran núvols alts. Independentment, hi haurà estrats baixos a Ponent. És probable que hi hagi precipitacions febles i disperses a la meitat sud fins a mig matí. S’acumularan quantitats minses. La temperatura mínima serà semblant a la meitat sud i lleugerament més baixa a la resta i la màxima serà una mica més alta, tot i que localment baixarà a Ponent. Fins al migdia, el vent bufarà entre fluix i moderat amb ratxes fortes al litoral.

La mar: De forta maror a maror en tota la zona marítima.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que aniran creuant de nord a sud. Independentment, hi haurà bancs d’estrats baixos a la Depressió Central que localment seran persistents a Ponent. Temperatura mínima lleugerament més baixa, sobretot a la meitat sud, i la màxima serà similar. El vent bufarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component nord i oest.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET