El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Duesaigües

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Clarianes Pluja Pluja i clarianes Pluja Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 0257580802020
Cota de neu (m) 00140014001300900900
T. màxima (ºC) 15151314111415
T. mínima (ºC) 7667554
Vent 5 km/h S 5 km/h S 10 km/h E 10 km/h SE 15 km/h NO 10 km/h O 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats al Pirineu a la tarda

Cel serè o poc ennuvolat en general. Hi haurà alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya del prelitoral i el creixement de nuvolades a partir del migdia al Pirineu i Prepirineu. Independentment, al litoral i punts del prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos fins al migdia i de nou al final de la jornada, quan seran més extensos. S’esperen alguns ruixats aïllats, febles o localment moderats, en punts del Pirineu i Prepirineu durant la tarda. Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa i màxima lleugerament més alta.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé durant el matí circularan núvols mitjans de nord a sud. A banda, hi haurà alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya del prelitoral i el creixement de nuvolades a partir del migdia al Pirineu i Prepirineu. Independentment, al litoral i punts del prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos i alguns estrats baixos a la Depressió Central. S’esperen ruixats dispersos i febles en punts del Pirineu i Prepirineu i altres zones de la meitat est a la tarda. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET