El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Espolla

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Sol Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 5000005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28293132333234
T. mínima (ºC) 17171817202020
Vent 35 km/h N 35 km/h NO 5 km/h N 10 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Dia inestable al litoral central

Fins a primeres hores del matí, el cel estarà mig i molt ennuvolat al litoral i el prelitoral central, la Catalunya Central i l’interior del quadrant nord-est. En aquestes zones s’esperen alguns xàfecs entre febles i moderats, o localment forts sobretot al litoral, on podran anar acompanyats de tempesta i, localment, de calamarsa. A partir de mig matí, la nuvolositat minvarà d’oest a est i tendirà a quedar serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, a l’interior de les comarques del nord-est es poden mantenir alguns ruixats. També creixeran nuvolades a partir del migdia al Pirineu i el Prepirineu, que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat o cobert. Al vespre, augmentarà la nuvolositat a la Catalunya Central i al sector central del litoral i el prelitoral i no es descarta que tornin a aparèixer alguns ruixats.

La mar: Hi haurà maror amb algun punt de forta maror al llarg del litoral català.

Demà: Fins a mig matí s’esperen ruixats d’intensitat entre feble i moderada en punts del litoral i el prelitoral central. A partir de llavors, és probable algun ruixat aïllat en punts de l’interior del quadrant nord-est. A la resta del país hi haurà cel serè o poc ennuvolat.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET