El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Fontcoberta

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Plugims Plugims Plugims Plugims Pluja Plugims
Prob. precip. (%) 5706065807065
Cota de neu (m) 0270026002700270027000
T. màxima (ºC) 29272728252729
T. mínima (ºC) 13141414141615
Vent 20 km/h S 15 km/h E 5 km/h E 10 km/h S 15 km/h S 10 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Calor moderada

Cel serè o poc ennuvolat, si bé fins a mig matí hi haurà estrats baixos als dos extrems del litoral i estarà mig ennuvolat al Prepirineu occidental i a Ponent. A banda, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, preferentment del Pirineu i del Prepirineu. Durant la tarda s’esperen alguns ruixats locals, febles o localment moderats i és possible que amb tempesta, a punts del Pirineu, sobretot al sector occidental. Temperatura similar o lleugerament més baixa, tant la mínima com la màxima.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, amb alguns estrats baixos a punts del litoral durant la matinada. A partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a altres punts de muntanya que al llarg de la tarda es desplaçaran cap al sud. A la tarda s’esperen alguns xàfecs d’intensitat entre feble i moderada a punts del quadrant nord-est i de la resta del Pirineu i del Prepirineu, i no es descarta que afectin altres punts del nord de Ponent. Temperatura mínima semblant o lleugerament superior i màxima lleugerament o moderadament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET