El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a La Figuera

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Sol Clarianes Plugims Plugims Clarianes
Prob. precip. (%) 5040755545
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 262323242525
T. mínima (ºC) 151515161617
Vent 10 km/h S 20 km/h SE 20 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Xàfecs a la tarda a la meitat nord

Cel serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà alguns estrats baixos a punts del litoral sud al matí. Malgrat això, a partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a altres punts de muntanya que al llarg de la tarda es desplaçaran cap al sud i deixaran el cel molt ennuvolat o cobert a la meitat nord i a la resta del sector central del litoral i el prelitoral. Durant la tarda s’esperen xàfecs a punts de la meitat nord, menys probables a l’Empordà, i a la resta del sector central del litoral i el prelitoral. Seran d’intensitat entre feble i moderada. Temperatura mínima semblant o lleugerament superior i màxima lleugerament o moderadament més alta.

La mar: Marejol amb alguna àrea de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, si bé de matinada hi haurà núvols baixos als dos extrems del litoral. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, més desenvolupades al Pirineu i al Prepirineu, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Durant la tarda s’esperen alguns xàfecs a punts del Pirineu i el Prepirineu i són possibles a altres punts de l’interior del quadrant nord-est. Temperatura mínima semblant i màxima més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET