El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Montroi

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Ennuvolat amb tempesta Intervals de núvols amb tempesta Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 100100251553025
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 29232527332530
T. mínima (ºC) 16141212141513
Vent 15 km/h SE 5 km/h NE 5 km/h SE 5 km/h E 15 km/h O 15 km/h E 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges continuades al llarg del dia

Durant tota la jornada i arreu del país tindrem un cel entre molt ennuvolat i cobert, si bé durant el matí la nuvolositat serà menys compacta a Ponent i a les Terres de l’Ebre. De bon matí s’esperen precipitacions a la meitat nord, sobretot al Pirineu i Prepirineu. A partir de mig matí les precipitacions s’estendran a qualsevol punt del país i perduraran al llarg de la jornada. En general s’acumularan quantitats de precipitació poc abundants, tot i que localment, en punts de la Catalunya Central i del Prepirineu, s’acumularan quantitats molt abundants. La intensitat de les pluges en general serà entre feble i moderada, si bé, localment pot ser forta i anar acompanyada de tempesta i calamarsa o pedra. La temperatura mínima es mantindrà, mentre que la màxima descendirà entre moderadament i notablement.

La mar: Hi haurà maror al llarg del litoral català.

Demà: De matinada la nuvolositat minvarà progressivament d’oest a est, i a partir del matí es restringirà en punts de l’interior de la meitat est i sector central del litoral, on s’esperen xàfecs acompanyats de tempesta al principi i final del dia.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET