El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Olot

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Plugims Plugims Pluja Pluja Pluja forta Pluja
Prob. precip. (%) 557090959060
Cota de neu (m) 110015001600180019001900
T. màxima (ºC) 151717141218
T. mínima (ºC) -214764
Vent 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h S 10 km/h E 10 km/h E 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat al nord i est

Durant el matí tindrem un cel serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, a partir del final del matí creixeran nuvolades en punts del Pirineu, del Prepirineu, en zones de muntanya del quadrant nord-est i al prelitoral central que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord i est de Catalunya. Durant la tarda, al quadrant nord-est, és possible que caigui algun ruixat feble, aïllat i minso. Cap al final del dia la nuvolositat anirà minvant en general, si bé arribaran bandes de núvols alts per l’oest. La temperatura mínima serà semblant a la de la jornada anterior, mentre que la màxima entrarà en un ascens entre lleuger i moderat. El vent bufarà entre fluix i moderat en general, amb cops forts de mestral al terç sud i en zones elevades de l’interior.

La mar: Hi haurà maror amb alguna àrea de marejol al llarg del litoral català.

Demà: Cel entre mig i molt ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans, més compactes al terç oest. A partir de la tarda és probable algun ruixat feble i minso en punts de l’interior del quadrant nord-est.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET