El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palafrugell

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Clarianes Clarianes Núvols alts Sol
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28313231313231
T. mínima (ºC) 19182021232123
Vent 15 km/h E 10 km/h SE 15 km/h S 10 km/h SE 10 km/h NE 20 km/h S 20 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures en ascens

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i prims pel nord del país a partir del migdia. A més, a primera hora del matí i, novament, al final del dia hi haurà núvols baixos a punts del sector central del litoral i del prelitoral i de la depressió central. A més, durant les hores centrals del dia es formaran alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu i alguns núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, tret de punts del litoral, on baixarà entre lleugerament i moderadament. La màxima serà lleugerament, localment moderadament, més alta, tret de punts del litoral sud, on baixarà lleugerament.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè en general, si bé es formaran núvols d’evolució diürna a punts de muntanya. A més, a primera hora del matí hi haurà núvols baixos a punts del sector central del litoral i del prelitoral i de la depressió central, i al final del dia se’n formaran de forma local al litoral i al prelitoral. Temperatures entre lleugerament i moderadament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET