El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Pallejà

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Pluja forta Pluja forta Pluja forta Pluja Pluja i clarianes Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 100100100100603535
Cota de neu (m) 80080016001600150012001400
T. màxima (ºC) 11101215161615
T. mínima (ºC) 66910953
Vent 10 km/h E 45 km/h NE 40 km/h E 20 km/h E 0 km/h C 5 km/h O 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Vent a la meitat est i més fred arreu

En general i durant tot el dia el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert per núvols mitjans, més compactes al Pirineu i al litoral. Fins al matí s’espera precipitacions en qualsevol punt. A partir d’aleshores quedarà restringida al terç sud i al vessant nord del Pirineu, i n’és possible de manera més aïllada en altres punts del litoral. La cota de neu baixarà ràpidament dels 1.000 fins als 400 metres, sobretot a l’extrem sud. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, sobretot al Pirineu i Prepirineu, i la màxima serà moderadament més baixa. Bufarà vent del nord-est entre moderat i fort, amb cops molt forts a la meitat est i en punts del litoral. A la resta el vent serà entre fluix i moderat.

La mar: Hi haurà maregassa amb àrees de forta maror al llarg del litoral.

Demà: S’espera precipitacions disperses a l’extrem sud i al nord-est fins a mig matí, i extensa a partir d’aleshores, quan també podrà afectar altres zones de la meitat est i de la resta del litoral i prelitoral. Les temperatures baixaran encara més i el vent bufarà de gregal entre moderat i fort amb cops forts en general.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET