El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Pals

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Pluja Plugims Plugims Clarianes Clarianes Clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 958595053570
Cota de neu (m) 0110021000019001700
T. màxima (ºC) 16131818171719
T. mínima (ºC) 55778109
Vent 15 km/h N 5 km/h NO 20 km/h NO 0 km/h C 10 km/h SO 25 km/h S 20 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges febles a la meitat nord

Intervals de núvols alts i mitjans que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Durant les hores centrals del dia la nuvolositat serà més compacta. A partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà d’oest a est, i es restringirà al vessant nord del Pirineu. A partir de mig matí s’espera precipitació d’intensitat entre feble i moderada al Pirineu occidental i se n’espera a partir del migdia a la resta de la meitat nord. No se’n descarta de feble i dispersa a la resta del territori. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant.

La mar: De maror a forta maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: Al matí estarà mig ennuvolat en general. A la tarda la nuvolositat serà molt compacta i quedarà molt ennuvolat o cobert. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat fins a mig matí. Al matí s’espera precipitació al vessant nord del Pirineu i a la tarda se n’espera al terç oest que podrà arribar a la meitat oest a partir del vespre. Temperatura mínima en descens lleuger i puntualment moderat i màxima similar o lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET