El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Pego

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Núvols alts Intervals de núvols amb tempesta i pluja escassa Clarianes Clarianes Plugims Clarianes
Prob. precip. (%) 0590555510
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 31353430323433
T. mínima (ºC) 11131616161717
Vent 15 km/h N 15 km/h SE 5 km/h E 10 km/h N 5 km/h N 10 km/h SE 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més baixes

Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia arreu del Principat, tret de punts del quadrant nord-est i sector central del litoral i el prelitoral, on estarà mig o molt ennuvolat. A partir de llavors, minvarà la nuvolositat, si bé creixeran alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu, el Prepirineu, a l’interior del quadrant nord-est i al prelitoral. Al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al litoral. De matinada o fins a mig matí s’esperen ruixats febles al sector central del litoral i el prelitoral. La temperatura baixarà entre lleugerament i moderadament, tant la mínima com la màxima.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Predomini de l’ambient assolellat, amb cel serè o poc ennuvolat. Durant les hores centrals de la jornada creixeran alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya i, al vespre, núvols baixos al litoral. Temperatura mínima lleugerament més alta a Ponent i a les Terres de l’Ebre, mentre que a la resta serà semblant. La màxima serà lleugerament més alta arreu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET