El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Ribera d'Ondara

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Intervals de núvols amb tempesta Pluja Sol Clarianes Pluja Plugims
Prob. precip. (%) 10010005010055
Cota de neu (m) 300024000280025001900
T. màxima (ºC) 272223262121
T. mínima (ºC) 121081096
Vent 15 km/h S 40 km/h O 25 km/h O 10 km/h O 15 km/h O 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més ruixats a la tarda

Durant les primeres hores del dia el cel romandrà serè o poc ennuvolat a la meitat sud, mentre que estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord, sobretot en zones de muntanya pel creixement de nuvolades que, a partir del migdia, s’estendran a tot el Pirineu, Prepirineu, serralada prelitoral i altres punts de l’interior del país. A partir del final del matí, s’esperen ruixats al Pirineu i Prepirineu que durant la tarda afectaran de manera més aïllada altres punts de l’interior del quadrant nord-est, Catalunya central i prelitoral. La temperatura mínima pujarà lleugerament i la màxima serà semblant.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: El cel romandrà molt ennuvolat i localment cobert en general fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà de nord-oest a sud-est, però alhora creixeran nuvolades en punts de muntanya que a la meitat nord deixaran el cel molt ennuvolat i localment cobert. Fins al migdia s’espera precipitació a la meitat nord i est, mentre que és possible a la resta del territori. Temperatures més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET