El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Rocafort de Campolivar

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Pluja i clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Pluja Plugims
Prob. precip. (%) 100101555555
Cota de neu (m) 17001300800013001100
T. màxima (ºC) 221817171618
T. mínima (ºC) 10107667
Vent 30 km/h N 25 km/h O 15 km/h O 10 km/h NO 25 km/h O 15 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluja al matí i sol a la tarda

Fins al final del matí el cel romandrà molt ennuvolat o cobert arreu. A partir de llavors s’obriran clarianes de nord-oest a sud-est i progressivament el cel anirà quedant serè o poc ennuvolat en general, si bé persistiran alguns núvols en punts del quadrant nord-est. Tot i això, al final del dia la nuvolositat tornarà a augmentar al terç oest del país. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mitja tarda. Fins a mig matí s’espera precipitació arreu. Durant la resta del dia és probable algun ruixat al vessant nord del Pirineu i al litoral. Temperatures sense canvis destacables.

La mar: Maror a la Costa Brava i de marejol a maror a la resta.

Demà: Fins a mig matí el cel romandrà molt ennuvolat o cobert. A partir de llavors la nuvolositat es farà menys espessa i durant les hores centrals del dia el cel quedarà transitòriament serè o poc ennuvolat. Durant la matinada i el matí s’espera precipitació a la meitat oest, especialment al Pirineu i Prepirineu occidental. Durant la resta del dia és possible a qualsevol punt, més probable al quadrant nord-est. Temperatures més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET