El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Rupit i Pruit

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Intervals de núvols amb tempesta Ennuvolat Clarianes Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 30100015150
Cota de neu (m) 250016000230023000
T. màxima (ºC) 171213171719
T. mínima (ºC) 620465
Vent 30 km/h O 5 km/h S 5 km/h SO 0 km/h C 5 km/h O 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Tarda i nit variables a Ponent

Durant el matí i fins al migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat per intervals de núvols alts i prims en general. A partir de llavors augmentarà progressivament la nuvolositat d’oest a est del país i el cel, a partir de mitja tarda, quedarà entre molt ennuvolat i cobert al quadrant nord-oest, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. Durant la tarda també s’espera precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental. A partir del vespre la nuvolositat s’estendrà arreu del territori i la precipitació també arribarà a altres punts de la meitat oest de manera més dispersa. La temperatura mínima i màxima serà similar a la de la jornada anterior. Bufarà vent de component sud i oest arreu del territori d’intensitat fluixa, tot i que hi haurà ratxes fortes en punts del litoral i prelitoral, i algunes de molt fortes en cotes elevades de la serralada prelitoral i del Pirineu.

La mar: Hi haurà entre forta maror i maror a la Costa Brava, i maror a la resta.

Demà: A partir del final del matí s’esperen ruixats dispersos en punts del quadrant nord-est que posteriorment també es formaran al Pirineu i Prepirineu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET