El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Boi de Llobregat

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Pluja Pluja Pluja Plugims Pluja Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 601001006565525
Cota de neu (m) 0190020001600190001900
T. màxima (ºC) 20202019202220
T. mínima (ºC) 13141311121010
Vent 30 km/h E 30 km/h E 10 km/h S 20 km/h S 20 km/h SO 5 km/h SO 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel cobert i forts cops de vent

Cel molt cobert fins al migdia, quan la nuvolositat minvarà d’est a oest i progressivament el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat oest, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. Durant la primera meitat del dia s’esperen precipitacions de distribució irregular a qualsevol punt del territori, i a partir de migdia aniran minvant progressivament d’est a oest i al final del dia només se n’esperen en punts del terç nord. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants, tot i que no es descarta que puguin anar acompanyades de tempesta. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà una mica més baixa. Bufarà vent de component est entre fluix i moderat, amb cops forts arreu del territori, sobretot d’entre llevant i gregal.

La mar: Forta maror a la Costa Brava i forta maror amb àrees de maregassa a la resta.

Demà: Continuarà el cel molt ennuvolat o cobert. S’esperen precipitacions continuades que afectaran, sobretot, punts del litoral i prelitoral. La temperatura mínima serà similar, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET