El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Joan la Cella

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

Núvols abundants, sobretot al matí

El cel estarà molt ennuvolat al llarg del dia, sobretot a l’oest del territori i al matí. Els núvols baixos també deixaran el cel cobert al vessant nord del Pirineu, on hi haurà precipitacions tot el dia, i molt ennuvolat al quadrant nord-est a partir del final del matí, mentre que tendiran a obrir-se clarianes a la resta de nord a sud. S’espera alguna precipitació a la meitat oest al matí, i a partir del migdia es restringiran al voltant del massís dels Ports i n’apareixeran al quadrant nord-est. Al terç nord la cota de neu passarà dels 1.200 als 800 al vespre. La temperatura mínima serà semblant mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Bufarà vent de component nord i oest, entre fluix i moderat, tot i que fins a mig matí hi haurà cops forts a la meitat sud del territori i a cotes elevades.

La mar: De maror a forta maror a la Costa Brava; maror amb àrees de forta maror a la costa central, i maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel molt ennuvolat al sector central del litoral i el prelitoral, on són possibles alguns ruixats aïllats i febles fins al migdia. Temperatures semblants o lleugerament més baixes.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET