El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Pere de Riudebitlles

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Sol Sol Clarianes Clarianes Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00000525
Cota de neu (m) 0000001500
T. màxima (ºC) 18181820231818
T. mínima (ºC) 2446866
Vent 10 km/h S 20 km/h SO 5 km/h E 0 km/h C 5 km/h SO 10 km/h SE 20 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient més càlid al migdia

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt durant la primera meitat del dia. A partir de mitja tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Al migdia, l’ambient serà més càlid. A l’inici i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb tramuntana fluixa a l’Empordà. La resta del dia bufarà el component sud al litoral, entre fluix i moderat en general amb algun cop fort.

La mar: Marejol a la Costa Brava i a la Costa Daurada i marejol amb alguna àrea de maror a la costa central.

Demà: Cel serè en general, tot i que de matinada hi haurà algun núvol baix a punts del litoral. A més, a partir de mitja tarda es podrà formar algun núvol baix, sobretot a la meitat nord del litoral. Temperatura mínima i màxima similar en general, tret del terç sud i l’extrem nord-est, on serà lleugerament més alta. Fins a l’inici del matí i de nou durant la nit el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia bufarà entre fluix i moderat.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET