El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Vicenç de Castellet

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Pluja forta Pluja Pluja forta Clarianes Ennuvolat Ennuvolat
Prob. precip. (%) 100100100451525
Cota de neu (m) 200019001900190014001000
T. màxima (ºC) 151615171410
T. mínima (ºC) 91110644
Vent 0 km/h C 10 km/h NE 10 km/h NE 5 km/h O 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats més abundants

Cel molt ennuvolat o cobert en general, tot i que amb núvols més trencats al nord-oest del territori. S’espera precipitació irregular d’intensitat feble i puntualment moderada a la meitat est i a la resta del litoral i del prelitoral, i és probable a la resta del territori, sobretot a partir del matí. A banda, a partir del vespre la precipitació a l’extrem sud i nord serà més continuada i abundant. S’acumularan quantitats de precipitació poc abundants i localment abundants al litoral, al prelitoral i al quadrant nord-est. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.100 metres. Temperatura mínima lleugerament o moderadament més alta i màxima semblant o lleugerament més baixa.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Continuaran les pluges. S’espera precipitació d’intensitat feble i puntualment moderada al litoral i al prelitoral, sobretot als dos extrems. A la resta del territori, la precipitació serà més dispersa. Cota de neu al voltant dels 2.000 metres. Temperatura mínima moderadament o lleugerament més alta i màxima lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET