El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Silla

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Pluja i clarianes
Prob. precip. (%) 00002055
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 272628343127
T. mínima (ºC) 131715161819
Vent 5 km/h S 10 km/h E 15 km/h SE 20 km/h O 10 km/h SO 25 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nou ascens lleuger de la temperatura

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que encara quedaran alguns intervals de núvols al quadrant nord-est, que tendiran a minvar al llarg de la tarda. Al vessant nord del Pirineu també hi haurà intervals de núvols, que aniran minvant progressivament, i s’hi espera alguna precipitació feble i intermitent, que serà minsa en general. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, mentre que la màxima estarà en lleu o moderat ascens. Dominarà el vent de component nord i oest, entre fluix i moderat, tot i que a les Terres de l’Ebre i al nord de l’Empordà bufarà amb cops forts, sobretot al migdia. Durant les hores centrals del dia el vent serà de component sud i est al quadrant nord-est i a l’extrem sud de litoral.

La mar: Maror a tota la zona marítima, amb àrees de forta maror al nord de la Costa Brava i a la costa Daurada, a les zones del Baix Camp i del Baix Ebre.

Demà: Continuarà el cel serè o poc ennuvolat, tot i que l’aniran creuant núvols alts i prims. També hi haurà intervals de núvols baixos al sud de la Costa Brava, sobretot durant el matí. Les temperatures seran lleugerament més altes, tant les mínimes com les màximes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET