El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sot de Ferrer

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Sol Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 182022242320
T. mínima (ºC) 455886
Vent 10 km/h E 10 km/h SE 5 km/h SE 10 km/h S 10 km/h SE 20 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè a tot el territori

El cel estarà serè durant tot el dia, tot i que de matinada hi haurà algun núvol baix a punts del litoral. A més, a partir de mitja tarda es podrà formar algun núvol baix, sobretot a la meitat nord del litoral. No s’esperen precipitacions. Temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. La temperatura màxima serà similar en general.El vent bufarà fluix i variable amb predomini del terral al litoral al principi i al final del dia. La resta del dia bufarà entre fluix i moderat, de component sud i oest a l’interior i de component sud al litoral, si bé al quadrant nord-est hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable.

La mar: Marejol, maror i àrees de forta maror, a la Costa Brava; marejol a la Costa Central, i marejol amb àrees de maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè en generala tot el país, tot i que de matinada i sobretot a partir de mitja tarda es formaran alguns núvols baixos al litoral. No s’esperen pluges. Temperatura mínima i màxima similar en general. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. El vent bufarà fluix i variable amb predomini del terral al litoral al principi i al final del dia.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET