El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tavertet

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Clarianes Ennuvolat amb tempesta Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0201000020
Cota de neu (m) 025001700002000
T. màxima (ºC) 181812151819
T. mínima (ºC) 673147
Vent 15 km/h O 25 km/h SO 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h S 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè però temperatura més baixa

Cel serè o poc ennuvolat, amb intervals de núvols durant el matí al nord de la costa central i al sud de la Costa Brava, i a la matinada a l’extrem nord-est. També es formaran estrats baixos fins a mig matí a l’altiplà central. La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima ho farà de manera lleugera, si bé localment la baixada serà moderada a la meitat est. Bufarà el vent de component nord i oest fins al migdia, amb tramuntana al sector nord del litoral nord i mestral al terç sud amb alguns cops forts. La resta del dia s’imposarà el component sud i oest al litoral, entre fluix i moderat amb cops forts, i el component oest fluix amb cops moderats a l’interior.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava i costa Daurada, i maror a la costa central.

Demà: A partir de mig matí augmentarà la nuvolositat d’oest a est i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert al quadrant nord-est. La temperatura mínima serà similar i la màxima pot ser lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET