El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Térmens

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Ennuvolat Ennuvolat Clarianes Ennuvolat Ennuvolat Pluja Ennuvolat
Prob. precip. (%) 050058035
Cota de neu (m) 0000014001600
T. màxima (ºC) 106149121213
T. mínima (ºC) -2-3-22225
Vent 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient una mica menys gèlid

Cel serè o poc ennuvolat en conjunt. Fins a mig matí hi haurà estrats baixos a la depressió Central i en punts del prelitoral sud que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert, i que localment persistiran tot el dia a Ponent i a l’altiplà Central. Al llarg de tot el dia també hi haurà estrats baixos al vessant nord del Pirineu i en punts del litoral i el prelitoral central i sud de la Costa Brava, i a l’interior del nord-est, que deixaran el cel mig o a estones molt ennuvolat. Al llarg del dia s’espera precipitació intermitent al vessant nord del Pirineu i a partir del migdia no se’n descarta en punts del litoral i el prelitoral sud de la Costa Brava i nord de la Central. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta i màxima lleugerament més baixa.

La mar: Forta maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: Fins al migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu, l’altiplà Central i punts del litoral i el prelitoral sud de la Costa Brava i nord de la Central, on hi haurà estrats de núvols baixos que desapareixeran a la tarda. Temperatures lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET