El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tortosa

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Clarianes Pluja i clarianes Clarianes Clarianes Pluja i clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 00905255065
Cota de neu (m) 00900080011001000
T. màxima (ºC) 13151312131616
T. mínima (ºC) 7644475
Vent 35 km/h NO 15 km/h NO 0 km/h C 20 km/h NO 35 km/h NO 0 km/h C 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Fred més intens

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé es formaran intervals de núvols al quadrant nord-est que puntualment deixaran el cel mig ennuvolat. A banda, hi haurà estrats baixos durant el matí a Ponent. Independentment, el cel romandrà cobert o molt ennuvolat a l’extrem nord del Pirineu, on s’esperen nevades febles i intermitents durant tot el dia. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a cotes mitjanes i elevades del país, i la màxima serà semblant o lleugerament més baixa, tret de punts de Ponent, on serà lleugerament o moderadament més alta.

La mar: Forta maror amb àrees de maregassa a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts en general fins al migdia. A partir de llavors i de manera progressiva, es faran més abundants i compactes, sobretot a la meitat nord del territori. Al final del dia és probable alguna precipitació feble i minsa al Pirineu i Prepirineu Occidental. La cota de neu voltarà els 1.000 metres. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa i la màxima serà semblant o una mica més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET