El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vallbona de les Monges

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Pluja forta Ennuvolat Clarianes Núvols alts Ennuvolat Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 851505403025
Cota de neu (m) 0160000200017001700
T. màxima (ºC) 13141716151517
T. mínima (ºC) 5545686
Vent 15 km/h NE 20 km/h O 10 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE 10 km/h SE 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges més puntuals

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert en general. Al final del dia la nuvolositat minvarà a la meitat est. S’espera precipitació a qualsevol indret, sobretot al litoral i prelitoral, però serà més puntual. A partir del vespre començarà a minvar. La cota de neu voltarà els 1.600 metres al Pirineu occidental i els 1.300 al sector oriental. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà semblant.

La mar: De forta maror a maror a la Costa Brava i forta maror a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: La nuvolositat minvarà de matinada fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, creixeran nuvolades en punts de muntanya a partir del migdia que deixaran el cel localment mig ennuvolat. De matinada encara s’espera precipitació al terç sud. A partir del migdia, és probable precipitació al Pirineu i Prepirineu oriental, així com en punts de la resta de l’interior del quadrant nord-est. La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima pujarà entre moderadament i notablement.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET