El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vallclara

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Pluja forta Pluja i clarianes Sol Pluja i clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 100100575200
Cota de neu (m) 014000012000
T. màxima (ºC) 111211111011
T. mínima (ºC) 532231
Vent 20 km/h E 10 km/h E 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h NO 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Encara amb ruixats

Dimecres encara amb precipitacions a qualsevol punt del territori. Seran d’intensitat entre feble i moderada i s’acumularan quantitats entre poc abundants i abundants, tret de l’interior del quadrant nord-est, on les acumulacions podran ser entre molt abundants i extremadament abundants. La cota de neu se situarà entorn dels 1.600 metres. La temperatura mínima quedarà semblant, si bé localment baixarà lleugerament a Ponent i a les Terres de l’Ebre i quedarà lleugerament més alta en punts de la meitat est, mentre que la màxima serà lleugerament més alta arreu.

La mar: De mar brava a maregassa a la Costa Brava i de maregassa a forta maror a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Fins a mig matí s’esperen precipitacions d’intensitat feble i localment moderada a qualsevol punt, més intenses al litoral sud. A partir d’aleshores les precipitacions desapareixeran de sud a nord i quedaran restringides a l’extrem nord del litoral la resta del dia. La temperatura mínima baixarà lleugerament i la màxima serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET