El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vallmoll

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Sol Clarianes Pluja Plugims Clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 001590704555
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 32313128283132
T. mínima (ºC) 19181819191919
Vent 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 5 km/h SE 0 km/h C 10 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol i calor

Cel serè o poc ennuvolat en general. A la tarda creixeran núvols d’evolució diürna i alguna nuvolada al Pirineu i al Prepirineu. A més, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos al dos extrems del litoral que a la nit podran aparèixer en qualsevol punt del litoral. No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda. Temperatura semblant o lleugerament més alta, tant la màxima com la mínima. Vent fluix i variable al principi i al final del dia, amb terral fluix al litoral central de matinada i vent fluix de component sud al litoral nord a partir del vespre. La resta del dia bufarà de component sud, fluix amb cops moderats.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i prims. A més, al principi i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, i a partir de migdia creixeran núvols d’evolució diürna a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu i Prepirineu. No es descarta algun ruixat al Pirineu durant la tarda. Temperatura semblant, tant la màxima com la mínima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET