El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vilamalla

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 00000205
Cota de neu (m) 0000024000
T. màxima (ºC) 19202122211923
T. mínima (ºC) 791210111211
Vent 0 km/h C 5 km/h E 5 km/h S 0 km/h C 5 km/h E 5 km/h NE 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més baixes

Cel serè o poc ennuvolat fins a primera hora del matí. A partir de llavors, creuaran bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel puntualment mig o molt ennuvolat, sobretot a la meitat oest i al terç nord, si bé a la tarda seran menys abundants. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu fins a mig matí i novament a partir de mitja tarda. Hi haurà precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu de matinada i a partir de mitja tarda. La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament i la màxima quedarà semblant o lleugerament més alta.

La mar: De maror a marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel poc o mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, més abundants durant les hores centrals del dia i al nord del país. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu al llarg del dia i estrats baixos al nord de la Depressió Central fins a primeres hores del matí. La temperatura pujarà entre lleugerament i moderadament, sobretot la màxima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET