En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona d'Agullana

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Carme Heras Soler 72 Masarac 25/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Era natural de Sant Pere Pescador i vivia a Masarac. Casada amb Pere Hortensi i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Lylian Chaves Fleita 74 Castelló d'Empúries 26/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui als 74 anys. Era natural de Montevideo (Uruguai) i vivia a Castelló d'Empúries. Vídua de Miguel Vidal Sánchez i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Jordi Riera Sorribas 86 Figueres 25/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Era natural de Cornellà de Llobregat i vivia a Figueres. Casat amb Carme Daviu Batlle i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Enrique Molina Saura 86 Figueres 25/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Era natural de Sagunt i vivia a Figueres. Vidu de María del Carmen Clemente Rubio i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Magdalena Fernández Martín 100 Figueres 26/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 100 anys. Era natural d'Albuñol i vivia a Figueres. Vídua de Matías Cañas Morales i deixa una filla. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Ramon Teixidor Hortensia 87 Garriguella 25/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Era de Garriguella. Casat amb Didi i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Garriguella.