Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Amiga, mestra i exveïna del Barri Vell de Girona

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Fa unes tres setmanes que vaig fer una visita a Mossèn Àngel Pla a la residència per a capellans Bisbe Sivilla, perquè m’havien dit que el seu estat de salut havia empitjorat. Va ser una visita amable...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona d'Anglès

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Josep Danés Tió 92 Girona 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Vivia a Girona. Casat amb Cristina Suñer Pericot i deixa un fill. Exèquies, avui, a 1/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Girona.
Narcís Ballell Amagat 67 Banyoles 13/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir dilluns passat, als 67 anys. Vivia a Banyoles. Casat amb Fina Vila Riera i deixa un fill. Exèquies, demà, a les 10 del matí, al tanatori de Banyoles.
Enric Paradeda Sala 74 Cassà de la Selva 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir dilluns passat, als 74 anys. Vivia a Cassà de la Selva. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Cassà de la Selva.
Felip Borrell Puigdemont 85 Porqueres 12/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Vivia a Porqueres. Casat amb Mercè Oliva Riu i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de les Pedreres de Porqueres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00