En Ricard Xifra i Clúa, de la colla de ciclistes dels 5x10

En Ricard Xifra i Clúa, de la colla de ciclistes dels 5x10

Cada un de nosaltres guarda i servarà mentre visqui els bons records de la seva amistat, i els moments viscuts, i els llocs que hem pedalat junts, i les rutes per on ens ha guiat, i les converses, que...

Adeu, Ricard, et trobarem a faltar

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Cabanelles

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Rosario Rocamora García 90 Figueres 07/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 90 anys. Era natural de Port Vendres (França) i vivia a Figueres. Vídua en primeres núpcies de Joan Carreras Tibau i en segones núpcies de Josep Montalat Clavaguera. Deixa un fill. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Pere de Figueres.
Gioconda Zago 97 Sant Llorenç de la Muga 08/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 97 anys. Era natural de Trevise (Itàlia) i vivia a Sant Llorenç de la Muga. Vídua de Jaume Colomer Penicot i deixa cinc fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Llorenç de la Muga.
Ramon Fàbrega Casademont 88 Sant Miquel de Campmajor 08/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 88 anys. Vivia a Sant Miquel de Campmajor. Casat amb Marcelina Maestro Rodríguez i deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, al santuari de la Mare de Déu del Collell.